Kategorie receptů
- Autor: bosorkalesni
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer - bulva | 150 |
Petržel - kořen | 150 |
Zelí červené hlávkové | 150 |
Energetická hodnota celkem: 825 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 206 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Dáme vařit maso s kořením - tj.bobkový list, pepř celý, nové koření vše cca po 3ks a osolíme. Mezitím si připravíme kořenovou zeleninu a přidáme do polévky . Po chvilce vaření přidáme na kousíčky nakrájené zelí, poté zavařenou červenou řepu. Necháme vše vařit cca 20 min a nakonec přidáme oloupaná rajčata. Vyjmeme maso, kořenovou zeleninu nakrájíme, vrátíme do polevky. Můžeme hodit kostku Masoxu, a dochutíme octem. Na talíři při podávání, můžeme zjemnit smetanou, či ušlehanou šlehačkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.